rotterdam-airport

Vakantie vanaf Rotterdam

Vlieg voordelig vanaf Rotterdam Airport

Ga voordelig op vakantie vanaf airport Rotterdam…

Rotterdam The Hague Airport, voorheen bekend als Zestienhoven, is een internationale luchthaven gelegen in Rotterdam, Nederland. Het is de op twee na grootste luchthaven van Nederland en bedient voornamelijk de regio Zuid-Holland.

De luchthaven biedt verschillende faciliteiten en diensten voor passagiers, waaronder check-in balies, bagageafhandeling, beveiligingscontroles, winkels, restaurants en parkeergelegenheid. Ondanks dat het een kleinere luchthaven is, biedt Rotterdam The Hague Airport een aantal directe vluchten naar verschillende bestemmingen in Europa en daarbuiten.

Tui-boeing737-Rotterdam Airport

Met betrekking tot de bereikbaarheid is Rotterdam The Hague Airport goed verbonden met verschillende vervoersmiddelen. Reizigers kunnen de luchthaven bereiken met de auto via de snelwegen A13 en A20, met het openbaar vervoer via buslijnen en met de trein door naar Rotterdam Centraal Station te reizen en vervolgens over te stappen op de bus. Daarnaast is er ook taxidienst beschikbaar.

Met dagelijks vertrekkende vluchten vanaf deze luchthaven van Rotterdam naar o.a. Spanje, Griekenland Turkije en Portugal

“Rotterdam The Hague Airport the best way to fly”

Een vliegveld die goed bereikbaar is en natuurlijk voordelig parkeren, snel je bagage en jezelf inchecken, Met heel veel leuke winkels.

Voordelig vliegen vanaf Rotterdam

De beste last minute deals

Top 5 “8 daagse vliegreizen”

1: Voordelig naar Griekenland vanaf 257,- Pak de beste deals! >

2: Last minute naar Spanje vanaf 190,- Pak een voordelige reis >

3Goedkoop naar Turkije vanaf 312,- Direct de allerlaagste prijs! >

4Goedkoop naar Portugal vanaf 156,- Boek de allerlaagste prijs! >

5Goedkoop naar Italië vanaf 200,- Direct de allerlaagste prijs! >

Aanbiedingen (zon)bestemmingen vliegen vanaf Rotterdam

Bekijk alle aanbiedingen >

Ontdek zelf de voordelen van het vliegen vanaf Rotterdam

Aanbiedingen vliegen vanaf Rotterdam

Zoek alle aanbiedingen van Tui Bekijk de vakanties >

Bekijk de aanbiedingen van Corendon Last Minute >

Kies voor de aanbiedingen van Lavida travel Bekijken >

Wil je all inclusive op vakantie? va. 325,- Pak de beste deals >

Heel veel faciliteiten

Van lekker eten in de restaurants of gezellig zitten wachten in de vele zithoeken tot een keur aan luxe parfums en vakantie artikelen in de tax free shop.

Uitstekende bereikbaarheid

Het vliegveld Rotterdam The Hague Airport heeft over het algemeen een goede bereikbaarheid. Het ligt in de buurt van Rotterdam, Den Haag en andere omliggende steden, waardoor het gemakkelijk te bereiken is via verschillende vervoersmiddelen. Hier zijn enkele manieren om naar Rotterdam Airport te reizen:

  1. Auto: Rotterdam Airport is bereikbaar via de snelwegen A13 en A20. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op het vliegveld.
  2. Openbaar vervoer: Er zijn verschillende openbaar vervoersopties beschikbaar om naar het vliegveld te reizen. Er is een directe busverbinding vanaf Rotterdam Centraal Station (buslijn 33) en Den Haag Centraal Station (buslijn 37). Ook kun je gebruikmaken van de RandstadRail (metrolijn E) en vervolgens overstappen op buslijn 33.
  3. Taxi: Het is mogelijk om een taxi te nemen naar Rotterdam Airport. Er zijn taxi’s beschikbaar in de omgeving, of je kunt er een reserveren via een taxibedrijf.
  4. Fiets: Als je graag fietst, is het mogelijk om naar het vliegveld te fietsen. Er zijn fietspaden beschikbaar in de omgeving van het vliegveld en er zijn fietsenrekken waar je je fiets kunt parkeren.

Parkeren doe je vlak bij de terminal en met het openbaar vervoer ben je er zo.

Kun jij niet wachten om te vliegen vanaf Rotterdam? Boek snel een last minute!