Italie-vakantie

Vakantie Italië

Vakantie Italië 2022

Vakantie Italië. Van grootse meren tot prachtige stranden. Boek een voordelige last minute vakantie naar Italië en ontdek Toscane of ga logeren aan het Gardameer.

Coronavirus – check hier de actuele informatie voor je reis naar Italië. Stel je tijdig op de hoogte van de regels die gelden in de regio(‘s) waar je op vakantie gaat.

Tip: Op vakantie naar Italië? Zoek de zon op met Eliza was here ❤Fly & drive: verblijf incl. vlucht & huurauto❤Weg van de massa❤ nu vanaf 175,-

Langgerekt land

Dit langgerekte prachtige land aan de Middellandse Zee heeft een aantal schitterende regio’s voor een mooie zonvakantie. Voor een vakantie aan het water met de kids kun je terecht bij één van de vele Italiaanse meren zoals het Gardameer of Comomeer.

Bekijk hier alle vakanties naar Italië >>

Maar ook de eilanden Sicilie en Sardinie bieden je genoeg mogelijkheden voor een heerlijke strandvakantie. Wil je juist eerder de authentieke sfeer van het binnenland ontdekken, dan zijn de glooiende heuvels van Toscane precies wat je zoekt.

Venice

Er is ook genoeg aanbod in Rome, of je nou op stedentrip gaat naar deze stad of de regio wil ontdekken

Tip: Een citytrip boek je zo bij Prijsvrij.. Wil je naar Rome of Milaan? Ontdek de lage prijzen voor een paar dagen lekker weg… 2 dagen va 97,-

De leukste last minute deals vindt je op Vakantievrij