De beste vakantie aanbiedingen voor 2023

Ben je al een tijdje op zoek naar een zonvakantie, stedentrip, vliegticket, hotel of verre reis? Op Vakantievrij vind je de beste vakanties voor maar weinig geld! Wij zoeken bij alle reisorganisaties de laagste vakantie prijs!

 

We begrijpen dat uw vakantie een kostbare tijd met uw gezin is, begin vandaag nog aan uw beste vakantie ooit! en boek lekker voordelig!

Of het nu uw hartenwens is om op vakantie te gaan in de buurt van bekende themaparken, aan boord van een cruiseschip te gaan of een all inclusive vakantie?  Wij hebben de perfecte vakantie voor u.

DE LEUKSTE DEALS

Heel veel DEALS met extra voordeel!

VOORDEEL PAKKERS

Heel veel aanbiedingen met extra voordeel!

Pak je voordeel

Heel veel aanbiedingen met extra voordeel!

Boven landen

De populairste bestemmingen

Vakantie DEALS

Zoek simpel je vakantie op de site

Ontdek de mooiste vakantie plekken

De mooiste plekken ter wereld zijn internationale bestemmingen zoals Spanje, Turkije, Griekenland , Kroatië en Italië , evenals vele andere landen.

Vakantiegangers kunnen kiezen tussen spectaculaire berg vakanties, sprankelende smaragdgroene meren, de zon van de Spaanse eilanden, donderende watervallen, dromerige oude steden gelegen op hoge kliffen en parken die miljoenen mensen aan te trekken van over de hele wereld. 

Ontdek een last minute vakantie

Veel vakantiegangers besluiten hun reis op het laatste moment te plannen en er is een grote selectie aan bestemmingen en goedkope weekenduitstapjes en vakantie-ideeën om uit te kiezen. Zoek naar aanbiedingen voor uitjes in de buurt om tijd en geld te besparen – last minute reizen is een van de beste manieren om een goede deal te krijgen. Hoewel last-minute boeken minder keuze kan betekenen in het type accommodatie en activiteiten, kan het een geweldige manier zijn om goedkope vakanties te boeken. 

Kies uit de mooiste strand vakanties op Aruba, Bonaire of Curaçao

Het is hier overal prachtig, altijd zonnig en tropische temperaturen! Naast een heerlijk mild klimaat is het hier het hele jaar goed vertoeven! Met een keur aan prachtige stranden en heel veel mooie natuur. Je kan op alle eilanden gewoon Nederlands praten!  En of het nostalgisch terug in de tijd gaan is met de gulden kan je hier gewoon betalen!  Voor duikliefhebbers is Bonaire heel geschikt.  Curaçao biedt  mooie stranden en er is altijd wel ergens een feest!  Als je de mooiste stranden van de wereld wilt bekijken moet je Aruba bezoeken!