België

vakantie in België

Geniet van een heerlijke vakantie in ons gastvrij buurland België

Voor een heerlijk ontspannen vakantie hoef je écht niet ver de grens over. Belgie heeft zoveel te bieden.

Bekijk alle stedentrips en vakanties in België >>

Of je nu wilt uitwaaien op de stranden bijvoorbeeld Blankenberge, wilt fietsen op de schitterende Veluwe of heerlijk wilt shoppen in bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel, je vakantie in bij de buren in België begint hier…

Ontdek het in België

Heb je je ooit afgevraagd waarom je je gezonder en gelukkiger voelt als je door de natuur slentert of fietst? Is het gewoon omdat je tijd spendeert weg van het werk en de dagelijkse sleur of je jezelf ontstresst door al die prachtige uitzichten in je op te nemen ontdek het in Belgie

Groots netwerk in fietspaden

Oost-Vlaanderen is een prachtig gebied waarvan het landschap gevormd wordt door verschillende rivieren. Een van de drie hoofdrivieren, de Schelde, doorsnijdt het gebied. Het gebied wordt uitstekend bediend door het Vlaamse netwerk van wandel- en fietspaden langs het water. 

Heerlijke korte citytrips of vakanties België

Leuke uitstapjes

Na heerlijk te hebben overnacht in een hotel kunt de dag beginnen met een compleet en verzorgd ontbijt met verschillende streekproducten. Na een wandeling door de stad of natuur lekker genieten op een bankje in een park.

Maar u kunt ook besluiten om eerst te gaan winkelen in Gent of Aalst om daarna lekker te ontspannen in een luxe welness. Het historische landschap in de omgeving van de Kalkense Meersen bieden een schitterende natuur voor een heerlijke wandeling.

Gezond voor lichaam en geest

Even helemaal tot rust komen en genieten van luxe en ultieme ontspanning dat is precies waar we af en toe behoefte aan hebben. Heerlijk genieten van de rust en niets anders aan uw hoofd hebben dan alleen maar ontspanning voor lichaam en geest, daar knappen we allemaal van op.

Luxe logeren in Belgie

Als we dat dan ook nog kunnen combineren met een overnachting in een luxueus hotel, dan is dat helemaal ultiem genieten. Maar u kunt ook gewoon voor een wellness arrangement kiezen.

Voor welke optie u ook kiest, het maakt de reis naar Belgie altijd goed. Het is ook een mooie afsluiter na een autovakantie of een mooi begin om een heerlijke vakantie te starten. Maar gewoon even tussendoor er tussenuit kan hier natuurlijk ook uitstekend. Tot ziens bij de buren….