travel-vakantie-strand-last-minute-blok

Elke dag vertrekken er vanaf Eindhoven heel veel vluchten naar bestemmingen in Europa. Handig als je in het zuiden woont, maar ook voor wie wat verder moet reizen.

Vliegen vanaf Eindhoven airport

De vakanties vanaf Eindhoven kunnen aanzienlijk goedkoper zijn. Wil jij voor jouw volgende vakantie graag vliegen vanaf Eindhoven? Bekijk snel het uitgebreide aanbod van vakanties naar o.a. Turkije, Spanje & Griekenland.

Top 6 “8 daagse vliegreizen”

1: Voordelig naar Griekenland vanaf 248,- Pak de beste deals! >

2: Last minute naar Spanje vanaf 163,- Pak een voordelige reis >

3: Goedkoop naar Turkije vanaf 254,- Direct de allerlaagste prijs! >

4: Goedkoop naar Portugal vanaf 144,- Boek de allerlaagste prijs! >

5: Aanbieding naar Egypte vanaf 366,- Direct de allerlaagste prijs! >

5: Goedkoop naar Italië vanaf 185,- Direct de allerlaagste prijs! >

Zoek de beste vakantie deals

Bekijk alle aanbiedingen >

De beste deals bij onze partners

Zoek alle aanbiedingen van Tui Bekijk de vakanties >

Bekijk de aanbiedingen van Corendon Last Minute >

Zoek de aanbiedingen van Sunweb Last Minute >

Kies voor de aanbiedingen van Lavida travel Bekijken >

Wil je all inclusive op vakantie? va. 325,- Pak de beste deals >

eindhoven airport-vakantie-last-minute

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

Woon je in het zuiden van Nederland en ben je toe aan vakantie? Kies er dan voor om te vliegen vanaf Eindhoven Airport. Op de grootste regionale luchthaven van Nederland vertrekken veel vluchten naar zonnige bestemmingen.

Ook jouw droomvakantie zit erbij! Kijk snel wat je kunt verwachten als je vliegt vanaf Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport ligt in het westen van de Brabantse stad en wordt niet alleen gebruikt voor vluchten naar vakantieoorden, maar doet ook dienst als militaire vliegbasis. Vakantiegangers merken daar weinig van, met name door de moderne vertrek- en aankomsthallen.

Met ruim 5 miljoen passagiers per jaar is Eindhoven Airport de grootste regionale luchthaven die ons land kent!

Waar kan ik heenvliegen vanaf Eindhoven Airport?

Vanaf Eindhoven Airport vertrekken o.a. vluchten naar vakantiebestemmingen in Turkije, Spanje (waaronder de Canarische Eilanden), Italië, Portugal, Griekenland, Egypte, Marokko, Bulgarije en Frankrijk.

Maar ook Oostbloklanden als Polen, Roemenië, Tsjechië, Macedonië, Litouwen, Letland en Servië zijn bereikbaar vanaf Eindhoven Airport.

Eindhoven-airport-shops

Je verveelt je niet op Eindhoven Airport

Terwijl jij wacht op je vlucht vanaf Eindhoven Airport is er genoeg te doen. Je vindt er diverse winkels en horecagelegenheden. Zo kun jij voordat de vlucht vertrekt nog even een leuk tijdschrift kopen.

Bang dat je te laat komt voor jouw vroege vlucht? Op de luchthaven vind je ook een hotel; dat maakt vliegen vanaf Eindhoven Airport wel heel makkelijk!

Overige faciliteiten zijn o.a. een geldwisselkantoor, gratis WiFi, bagagewagens, een gebedsruimte, massagestoelen en een medisch servicepunt.

Goede bereikbaarheid

Vliegen vanaf Eindhoven Airport is ideaal vanwege de gunstige ligging en goede bereikbaarheid. Kom je met de auto naar het vliegveld? Via de snelwegen A2, A50, A58 en A67 ben je in no-time op Eindhoven Airport.

Er zijn tal van parkeermogelijkheden, van lang parkeren tot enkele dagen. Het is wel aan te raden een parkeerplaats van tevoren te reserveren.

Eindhoven Airport is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation van Eindhoven vertrekken regelmatig bussen naar het vliegveld en andersom.

Eindhoven-Airport-ingang

Bron: De vakantiediscounter

You cannot copy content of this page
X