Sirena Village Appartement Griekenland

 610

Sirena Village in Kambos Votsalakia – Sirena Villa biedt je de kans om een betoverende Griekse vakantie te ervaren. De charmante, dorpsachtige sfeer en de authentieke Griekse stijl kenmerken deze kleinschalige 4-sterren appartementen. Elk appartement is met zorg en smaak ingericht, waardoor je je meteen in het echte Griekenland waant. Een heerlijke plek om je vakantie door te brengen! Na je aankomst en een comfortabele nacht in de appartementen, hoef je alleen maar naar de overkant te lopen om te genieten van het prachtige zwembad bij Sirena Residence. Dit zwembad, omringd door karakteristiek gebouwde accommodaties, biedt een unieke plek voor ontspanning in een rustige omgeving. Dit is de ideale bestemming om je zonvakantie op Samos een origineel en pittoresk tintje te geven. Ontdek nu de sfeervolle charme van Sirena Village!

Naar de deal >

Artikelnummer: 378845 Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Sirena Village Appartement Griekenland

Zon & Zee vakantie deal naar Kambos Votsalakia

Griekenland / Samos / Kambos Votsalakia


Type vakantie: Appartement

Vakantie

Omschrijving:

Sirena Villa biedt je de kans om een betoverende Griekse vakantie te ervaren. De charmante, dorpsachtige sfeer en de authentieke Griekse stijl kenmerken deze kleinschalige 4-sterren appartementen. Elk appartement is met zorg en smaak ingericht, waardoor je je meteen in het echte Griekenland waant. Een heerlijke plek om je vakantie door te brengen! Na je aankomst en een comfortabele nacht in de appartementen, hoef je alleen maar naar de overkant te lopen om te genieten van het prachtige zwembad bij Sirena Residence. Dit zwembad, omringd door karakteristiek gebouwde accommodaties, biedt een unieke plek voor ontspanning in een rustige omgeving. Dit is de ideale bestemming om je zonvakantie op Samos een origineel en pittoresk tintje te geven. Ontdek nu de sfeervolle charme van Sirena Village!

Lees meer > >


Verzorging/verblijf: LO  Appartement

Extra info:

Laat je verwennen in de wellness

Faciliteiten:

Zwembad Wellness Parkeerplaats WiFi Receptie Airconditioning Balkon

Aantal sterren: 4

Afstand tot centrum: zie uitgebreide info aanbieder

Afstand tot de zee: zie uitgebreide info aanbieder

Aantal dagen aanbieding: 8


Bekijk alle vertrekdata en prijzen

Aanbieding vakantie deal met vertrek naar Griekenland

Vertrek

Prijsoverzicht  >

 

Aanbieding: vertrek binnen 3 weken Bekijk alle vertrekdata >

 

Graag tot ziens in Sirena Village in Kambos Votsalakia

Reisduur in dagen:

Cijfer: 8.8

Regionaal vertrek mogelijk naar Samos

 

Boek voordelig jou voordelige vakantie deal via Vakantievrij

 

Prijs is inclusief handbagage, exclusief bagage en reserveringskosten. Door ons getoonde prijzen kunnen afwijken van de aanbieder, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Wij proberen prijzen altijd snel te updaten.

 

Deel de aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

naam

categorie

land

regio

plaats

verzorging

Sterren