Hotel Pasiphae

421,58

Hotel Pasiphae Skala Kalloni

Prijzen & Boeken

Beschrijving

Boek voordelig een Last Minute vakantie op Vakantievrij

Griekenland / Lesbos / Skala Kalloni

Deze reis wordt uitgevoerd door: Sunweb vakanties

Laagst gevonden prijs vanaf: 394.00

Type vakantie:

Omschrijving: Hotel Pasiphae is een klein en charmant hotel met een gemoedelijke sfeer én een prima ligging in Skala Kalloni op Lesbos. Dit is bij elkaar al een fantastisch begin van je vakantie. Zeker als je op zoek bent naar een rustige ligging in een natuurlijke omgeving, maar wel zo centraal dat je op loopafstand de mooiste plekjes kunt bezichtigen. Aan het zwembad en liggend op een comfortabele ligstoel is het overigens ook zeer goed uit te houden; de omgeving van mooie bloemen en het vele groen zorgen voor een ultiem gevoel van relaxen.

Onder andere vanwege de Griekse gastvrijheid van het servicegerichte personeel, kent Hotel Pasiphae ook veel vaste bezoekers. De meeste zijn na hun eerste bezoekje verkocht. De naam Pasiphae is ook niet voor niets ontstaan, want volgens de Griekse Mythologie was zij de prachtige dochter van Helios; de zon. Maar hier tref je beide aan; de zon doet hier in de zomermaanden uitermate goed zijn best en de schoonheid is overal aanwezig. Het gebruik van veel marmer, hout en natuurlijke kleuren maken dit een mooi geheel en helemaal passend bij de rest van de omgeving.

Meer reisinfo >

Verzorging: Logies en ontbijt

Extra info: Totaal aantal kamers: 60

Aantal sterren: 3

Aanbieding: vertrek deze week bekijk de vertrekdagen

Bekijk alle vertrekdata >

Graag tot ziens in Hotel Pasiphae in Skala Kalloni

Het authentieke Griekse vissersdorp Skala Kalloni, gelegen aan de baai van Kalloni, ademt een zeer ontspannen sfeer. De diverse tavernen, meestal direct aan het strand gelegen, zijn voor de visliefhebber een waar feest. De eigenaren van de tavernen zijn in de meeste gevallen zelf de vissers. Skala Kalloni is gezegend met prachtige zandstranden met goede faciliteiten en is daarnaast een prima uitgangspunt om het eiland Lesbos te verkennen. Tevens staat deze bestemming bekend als dé plek voor vogelspotters, vooral in de maanden april en mei. In hotels worden er zelfs lijsten bijgehouden met welke vogels er gespot zijn.

Reisduur in dagen: 8

Boek direct deze reis >

 

Zoek je een andere vakantie in Skala Kalloni? klik hier >

Zoek je meer informatie van regio Lesbos? klik hier >

 

Boek deze vakantie

 

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

Land

Regio

Plaats

Sterren

Dagen