Hotel Mercury


354,00

Hotel Mercury – Spanje – € 354.00

Vertrekdata & boeken
Artikelnummer: 6141053 Categorie: Tags: , , , , , ,

Spanje / Costa Brava / Santa Susanna

Hotel Mercury

Sterren: 3

Verzorging: Volpension

Klik hier voor alle foto’s 

Hotel Mercury is een eenvoudig hotel op ongeveer 150 meter van het strand van Santa Susanna en circa 800 meter van het centrum. Als je hier ‘s morgens opstaat hoef je dus niet ver te lopen, voordat je met je voeten in het heerlijke zeewater staat. Daarnaast maken de vele (sportieve) faciliteiten, een miniclub en een animatieteam dit een hotel voor het hele gezin.

De kamers zijn eenvoudig ingericht en vanaf het balkon heb je uitzicht over zee, het zwembad of de omgeving. Een dagje bijkleuren kan aan de rand van het zwembad. Ben je juist wat sportiever ingesteld? Dan biedt de fitnessruimte uitkomst. Uiteraard kun je ook de omgeving ontdekken, want Santa Susanna barst van de gezelligheid gedurende de zomermaanden.

Extra: Totaal aantal kamers: 299

Deze reis wordt verzorgd door Sunweb

Extra Santa Susanna  Santa Susanna en Malgrat de Mar liggen direct naast elkaar, waardoor deze twee gezellige plaatsen vaak als één bestemming worden gezien. Via Santa Susanna loop je ongemerkt Malgrat de Mar. Aan de andere kant van Malgrat de Mar liggen Pineda de Mar, Blanes en Lloret de Mar.

Wandelpromenade
In het moderne Santa Susanna vind je een breed, schitterend strand waar je de hele dag van het zonnetje kunt genieten. Dit strand loopt langs het treinspoor en is te bereiken via voetgangerstunneltjes. Aan de andere kant van het spoor ligt een strook met vele hotels en appartementen waar een mooi aangelegde wandelpromenade langs loopt. Achter de strook met hotels en appartementen, aan de grote weg, liggen bergen met prachtige villa’s, waar je met het toeristentreintje langs kunt rijden. Vanaf de bergen heb je dan een prachtig uitzicht over de schitterende kust.

Klik hier om deze reis gelijk te boeken

Land

Gebied

Stad

Verzorging

Beoordeling