Hotel Iberostar Santa Eulalia


544,00

Hotel Iberostar Santa Eulalia 544.00

Vertrekdata & Prijzen
SKU: 1068040 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Goedkope lastminute vakantie naar: Hotel Iberostar Santa Eulalia

Laagste prijs: 544.00

Spanje – Ibiza – Santa Eulalia

Verzorging: Halfpension

Hotel Iberostar Santa Eulalia is een luxe vakantieadres op steenworp afstand van het strand. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie op Ibiza. Prachtige, moderne kamers, een restaurant waar je iedere dag kunt genieten van smakelijke gerechten en een aantal bars waar wordt gezorgd voor verkoelende drankjes, waaronder SeaSoul Restaurant & Beach Club. Daarnaast is er ook nog een fijn zwembad voor een frisse duik!

Bekijk hier alle foto’s van Hotel Iberostar Santa Eulalia

Aantal sterren van accommodatie: Hotel Iberostar Santa Eulalia 4

Extra: Totaal aantal kamers: 229

Plaats omschrijving: Santa Eulalia heeft een lang, kindvriendelijk strand, een mooie promenade met palmbomen en een grote jachthaven. Er zijn veel winkels, goede restaurants en rustige bars. Je vindt hier ook de Calle San Vicente, een straat vol restaurantjes, waar van mei tot oktober bijna iedere dag een ambachtsmarkt wordt gehouden met aanbod van lokale producten.

Ben je nieuwsgierig naar de hippiemarkt, dan zit je hier goed, want de twee grootste hippiemarkten van het eiland zijn vlakbij. Puig de Missa, het sierlijke witte kerkje op de heuvel, bereik je na een leuke wandeling. Eenmaal boven geniet je van een prachtig uitzicht over Santa Eulalia! Deze plaats is echt de perfecte vakantiebestemming op Ibiza voor het hele gezin.

De lastminute naar Hotel Iberostar Santa Eulalia wordt verzorgd door Sunweb

Ga hier gelijk naar het prijsoverzicht en alle vertrekdata

 

Boeken

 

Accomodatie

Laagste prijs

Land

Regio

Verzorging

Sterren

Extra