Hotel Fuerte Estepona – inclusief huurauto

659,00

Hotel Fuerte Estepona – inclusief huurauto 659.00

Prijzen & vertrekdata

Beschrijving

Lastminute: Hotel Fuerte Estepona – inclusief huurauto

Laagste prijs: 659.00

Spanje – Andalusië – Costa del Sol – Estepona

Verzorging: Logies en ontbijt

Hotel Fuerte Estepona is een luxe hotel met veel faciliteiten. Er zijn drie zwembaden voor uren waterpret en om te ontspannen is er een spa. Kinderen maken gemakkelijk vriendjes bij de miniclub. Bij de bar staan koele drankjes voor je klaar en in het restaurant kun je iedere dag weer aanschuiven voor een smakelijk ontbijt.

Bekijk hier alle foto´s

Aantal sterren: 4

Cijfer:

Deze reis naar Hotel Fuerte Estepona – inclusief huurauto wordt verzorgt door Sunweb Lastminutes

Extra´s Receptie

Estepona is een plaatsje gelegen aan de Costa del Sol tussen de plaatsen Marbella en Manilva. Dit plaatsje wordt “de parel van de Costa del Sol” genoemd, aangezien het verder weg ligt van het drukke Torremolinos. Het aanbod in Estepona is groot en hier kun je heerlijk genieten van de zon en het strand, aangezien deze stranden goed zijn uitgerust met voorzieningen. In dit plaatsje zijn diverse archeologische opgravingen, oude uitzichttorens en andere monumenten te zien. Ook voor de actieve vakantieganger is hier van alles te beleven. Zo is de omgeving ideaal voor wandelingen, golfen, fietsen en diverse watersporten.

Let op!
In Estepona is de reisleiding alleen telefonisch bereikbaar. Zij komen niet langs in het hotel/appartement en het is helaas niet mogelijk om excursies te reserveren.

Klik hier voor alle vertrekdata , prijzen en boeken

Extra informatie

Naam

Prijs

Land

Regio

Plaats

Verzorging

Sterren

Extra