Hotel Cajú

555,33

Hotel Cajú Funchal

Prijzen & Boeken

Artikelnummer: 6185902 Categorie: Tags: , , , , Brand: Sunweb Last Minute

Beschrijving

Boek voordelig een Last Minute vakantie op Vakantievrij

Portugal / Madeira / Funchal

Deze reis wordt uitgevoerd door: Sunweb vakanties

Laagst gevonden prijs vanaf: 519.00

Type vakantie:

Omschrijving: Hotel Cajú is een fijn Boutique hotel in het centrum van Funchal. Funchal is de hoofdtad van Madeira en deze gemoedelijke stad beschikt over een rijke cultuur. Geniet van de talloze smalle straatjes met fraaie huizen en kerken, verschillende musea en markthallen. Ook het hotel zelf is erg uniek; het historische gebouw is prachtig en heeft een gezellige sfeer!

Zodra je het comfortabele hotel binnenstapt proef je de bijzondere ambiance; de rijke geschiedenis is aangevuld met moderne kenmerken. Ook de ruime kamers zijn voorzien van deze stijlvolle mix en beschikken over alle nodige faciliteiten. Het hotel heeft een fitnessruimte die 24 uur per geopend is, waar je de nodige uurtjes kunt sporten. Er zijn vele restaurantjes te vinden in de omgeving, maar ook het hotel zelf heeft een fijn restaurant waar je een heerlijk hapje kunt eten en drinken. Boutique Hotel Cajú heeft alle ingrediënten voor een topvakantie op het prachtige eiland Madeira om nooit te vergeten!

Meer reisinfo >

Verzorging: Logies en ontbijt

Extra info: Totaal aantal kamers: 24

Aantal sterren: 3,5

Aanbieding: vertrek deze week bekijk de vertrekdagen

Bekijk alle vertrekdata >

Graag tot ziens in Hotel Cajú in Funchal

De hoofdstad van Madeira is Funchal. Deze gemoedelijke stad, met zo’n 130.000 inwoners, ligt in het zuiden in het meest zonrijke gedeelte van het eiland. Er hangt een rustige sfeer in de hoofdstad. Funchal beschikt tevens over een rijke cultuur. Talloze smalle straatjes met fraaie huizen en kerken leiden u naar de mooiste plekjes. Vooral de Sé (kathedraal) uit de 15e/16e eeuw is zeer indrukwekkend. Heel bekend zijn de markthallen van Funchal, waar de verkopers iedere dag allerlei producten aan de man brengen. Verder beschikt de stad over diverse musea, waaronder het museum voor gewijde kunst, gevestigd in het oud bisschoppelijk paleis. Deze heeft zijn bekendheid te danken aan de rijke collectie van Vlaamse en Portugese schilderkunst. De verschillende tuinen en parken van Funchal zijn niet alleen indrukwekkend vanwege de diverse bloemen en planten, maar dankzij hun ligging bieden deze plekjes u ook een prachtig uitzicht op zee. De kustlijn bij Funchal heeft de laagste klippen van het eiland, maar dat maakt de omgeving niet minder spectaculair.

Reisduur in dagen: 8

Boek direct deze reis >

 

Zoek je een andere vakantie in Funchal? klik hier >

Zoek je meer informatie van regio Madeira? klik hier >

 

Boek deze vakantie

 

Deel deze aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

Naam

Land

Regio

Plaats

Sterren

Dagen