Hotel Barceló Santiago

604,00

Hotel Barceló Santiago 604.00

Prijzen & vertrekdata
Artikelnummer: 39124 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Lastminute: Hotel Barceló Santiago

Laagste prijs: 604.00

Spanje – Tenerife – Puerto Santiago

Verzorging: Halfpension

Op een betoverende locatie aan de kust, ligt Hotel Barcélo Santiago. Een perfect verblijf voor wie een beetje luxe en vermaak tijdens de vakantie wel op prijs stelt. Het complex bestaat uit 2 gebouwen en vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht op het eiland La Gomera en de imposante rotsformaties ‘Los Gigantes’.

Het hotel ligt vlak bij het centrum van Puerto Santiago en is op de rotsen gebouwd die boven de zee uittorenen. Waar je ook kijkt, bijna overal heb je dat ongelofelijke uitzicht. Via de promenade achter het hotel is er een directe verbinding naar het strand. In no time, rol je je handdoek uit en lijkt het leven van alledag even heel ver weg.

Vervelen is onmogelijk in dit hotel, dat deel uitmaakt van de bekende Barceló keten. Zo zijn er voor sportieve vakantiegangers verschillende mogelijkheden, variërend van fitness tot tennis. Diegene die zich graag laat pamperen, kan terecht bij de spa. Hier kun je kundige handen de stress weg laten masseren of lekker relaxen in de jacuzzi of sauna. Nee, na een paar dagen Barcélo Santiago wil je niets anders meer…

Bekijk hier alle foto´s

Aantal sterren: 4

Cijfer:

Deze reis naar Hotel Barceló Santiago wordt verzorgt door Sunweb Lastminutes

Extra´s Overlast is mogelijk door werkzaamheden aan de kamers tussen maandag 1 april 2019 en woensdag 31 juli 2019

Puerto Santiago was ooit een klein vissersdorpje, maar is inmiddels uitgegroeid tot een sfeervolle badplaats met een authentieke sfeer. In Puerto Santiago heerst een gemoedelijke sfeer en deze plaats is dan ook minder druk dan het populaire Playa de las Americas. Ten noorden grenst Puerto Santiago aan Los Gigantes, een imposant rotsmassief dat wel 300 meter uit de zee rijst en de gelijknamige badplaats. Ten zuiden van Puerto Santiago ligt Playa de la Arena. De rotsachtige kuststrook van Playa de la Arena tot Los Gigantes wordt onderbroken door drie smalle baaitjes met lavastrandjes. Na een dagje zon en strand kunt u in het centrum terecht voor leuke winkeltjes, restaurants en een aantal gezellige barretjes.

Klik hier voor alle vertrekdata , prijzen en boeken

Extra informatie

Naam

Prijs

Land

Regio

Plaats

Verzorging

Sterren

Extra