Hostal Boutique La Caleta Bay – inclusief huurauto

324,00

Hostal Boutique La Caleta Bay – inclusief huurauto 324.00

Prijzen & vertrekdata
Artikelnummer: 4374041 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Lastminute: Hostal Boutique La Caleta Bay – inclusief huurauto

Laagste prijs: 324.00

Spanje – Andalusië – Costa del Sol – Almuñecar

Verzorging: Logies

In het Hostal Boutique La Caleta Bay verdwijnt alle stress van thuis als sneeuw voor de zon. Hier kun je met volle teugen genieten van een relaxte vakantie. Wil je toch iets van de omgeving zien? Het personeel van dit fijne adresje vertelt je graag waar je het beste heen kunt gaan.

De comfortabele kamers zijn stijlvol en modern ingericht. Hier kun je nog even extra wegdromen na die lome middag in de zon aan zee. Het schitterende strand ligt namelijk voor de deur: je steekt de weg over en je staat al met je voeten in het zand. De zeezichtkamers hebben een sfeervol uitzicht over het water, geweldig!

Een dagje de omgeving verkennen? Stap in de auto en rijd naar Nerja. Hier vind je het ‘Balcon de Europa’, dat gebouwd is op een uitstekende rotspartij, waardoor het lijkt alsof je op een balkon loopt, dat boven de zee hangt. Verder staat dit plaatsje bekend om haar druipsteengrotten en kun je wandelen in het prachtige natuurgebied Parque Natural Los Acantilados.

Bekijk hier alle foto´s

Aantal sterren: 3

Cijfer:

Deze reis naar Hostal Boutique La Caleta Bay – inclusief huurauto wordt verzorgt door Sunweb Lastminutes

Extra´s Receptie

Almuñecar ligt in de provincie Granada, aan de Costa de Almeria. Deze badplaats wordt ook wel Costa Tropical genoemd vanwege het tropisch klimaat. Ook het landschap kan zeker tropisch genoemd worden. Je vindt hier exotische vegetatie, wat voornamelijk te danken is aan de Sierra Nevada, de Sierra Cázulas en de Sierra Almijara. Dit zijn allen natuurlijke buffers die optreden tegen de noordenwinden.

Almuñecar wordt door z’n beschutte ligging ook wel ‘de stad van het subtropische fruit’ genoemd. Deze badplaats is bij Spanjaarden al jaren geliefd en heeft zijn typische, Spaanse sfeer nog volledig behouden. Je vindt er een brede boulevard langs het uitgestrekte strand met verschillende strandpaviljoens, terrasjes en uitstekende restaurants. In de oude binnenstad zijn de Moorse invloeden duidelijk zichtbaar met nauwe straatjes en resten van de Moorse vesting.

Klik hier voor alle vertrekdata , prijzen en boeken

Extra informatie

Naam

Prijs

Land

Regio

Plaats

Verzorging

Sterren

Extra