Busreis Heidelberg en het mooie Odenwald

 489

Busreis Heidelberg en het mooie Odenwald Busreis naar Duitsland

Prijzen & Boeken

Artikelnummer: 1378 Categorieën: , , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Boek voordelig een vakantie deal naar Duitsland

Duitsland / Schriesheim / Odenwald

 

Busreis Heidelberg en het mooie Odenwald

Laagst gevonden prijs vanaf: 489.00


Omschrijving:

Maak kennis met het magische Odenwald, een prachtig natuurgebied op de grens van de deelstaten Hessen, Beieren en Baden Württemberg. U vindt hier afwisselende landschappen, vriendelijke dorpjes en mooie wijngaarden.
Tijdens deze reis gaan we onder andere naar universiteitsstad Heidelberg en maken we uiteraard een natuurtocht door de omgeving. Heidelberg is met trots een historische stad te noemen, waar elk jaar veel toeristen naartoe gaan. De stad wordt gedomineerd door het kasteel van Heidelberg. Het is een gigantisch structuur dat gebouwd werd op een heuvel, met een geweldig uitzicht over de stad. Ook is de opmerkelijke 18e eeuwse oude brug en de aangrenzende middeleeuwse poort naar de stad met barokke toren één van de favorieten om te bekijken. In de buurt van deze toren bevindt zich een brouwerij waar lekkere bieren geproefd kunnen worden.
Middels een mooie natuurtocht maakt u kennis met het Odenwald. Het Odenwald is een heuvelachtig landschap waar de rivieren de Main en de Neckar doorheen stromen. Tegen de hellingen liggen niet alleen bossen, maar ook weiden en wijngaarden. Deze tocht brengt ons naar 'De Parel aan de Main': het vakwerkstadje Miltenberg. Een prachtige reis in ons programma. U verblijft in het mooie Hotel Scheid.

Lees meer…

Reisduur in dag(en) vanaf: 5

 

Vervoer:

Busreis

 

Bekijk alle vertrek mogelijkheden >>

Extra informatie

naam

prijs vanaf

categorie

land

plaats

dagen

vervoer

regio