App. Nure Cel Blau

219,00

App. Nure Cel Blau 219.00

Prijzen & vertrekdata
Artikelnummer: 124962 Categorieën: , Tags: , , , , ,

Beschrijving

Lastminute: App. Nure Cel Blau

Laagste prijs: 219.00

Spanje – Menorca – Cala’n Bosch

Verzorging: Logies

Appartementen Nure Cel Blau is gebouwd in typisch Menorcaanse stijl, heel authentiek! Als je op zoek bent naar een kleinschalig en rustig plekje voor jezelf, dan is dit Selections appartement zeker wat voor jou.

Appartementen Nure Cel Blau heeft een zwembad voor een frisse duik. En heerlijk relaxen kan goed op het terras. Geniet van een goed boek of droom een uurtje weg in het warme zonnetje. De appartementen zijn netjes ingericht. Hier kom je iedere dag weer tot rust na een dag vol zon, zee en het mooie Menorca ontdekken.

Bezoek het plaatsje Cala’n Bosch dat rond een kleine jachthaven is gebouwd. Langs deze jachthaven liggen gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Wat verderop ligt het strandje Son Xoriguer. Een rustig strand met een al net zo rustige zee. Doordat het water langzaam afloopt en erg helder is, is dit een geschikte plek om te snorkelen.

Bekijk hier alle foto´s

Aantal sterren: 2

Cijfer:

Deze reis naar App. Nure Cel Blau wordt verzorgt door Sunweb Lastminutes

Extra´s Totaal aantal kamers: 24

Cala’n Bosch is een populaire badplaats aan de zuidwestpunt van Menorca. Het kleine centrum met bars, winkeltjes en restaurants is te vinden rondom de gezellige haven. Het Cala’n Bosch-strand is gelegen in een mooie baai met fijn wit zand en lage duinen. De zeebodem loopt geleidelijk af, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen met kinderen. Aan de oostkant van deze plaats is een tweede strand te vinden. Dit Son Xoriguer-strand wordt omringd door rotsen en hier kunnen liefhebbers van watersporten terecht om te surfen, zeilen en duiken.

Klik hier voor alle vertrekdata , prijzen en boeken

Extra informatie

Naam

Prijs

Land

Regio

Plaats

Verzorging

Sterren

Extra