vakantie-2022-zomer

Vakantie 2022

31 mei 2021 Door lastminute Uit

Vakantie in het jaar 2022

Kijk uit naar je droomvakantie in de zomer van 2022 met Vakantievrij.

Of je nu denkt aan lange luie dagen op het strand, cocktails drinken bij het zwembad, genieten van een luxe spa behandelingen!

Ga zelf de bezienswaardigheden verkennen tijdens een stedentrip, genieten van de overheerlijke keuken, of gewoon leuke herinneringen creëren met de kinderen…

Volop keuze

Misschien ga je weg naar de zonovergoten stranden van de Balearen en de Canarische Eilanden; ontdek de spannende waterparken van Turkije of ga golfen in de Algarve van het rustieke Portugal.

Combineer zon en plezier aan de Spaanse Costa’s ontdek de stranden van Benidorm of Salou. Ontdek de boeiende geschiedenis van Cyprus; of geniet van de iconische bezienswaardigheden en attracties van de Big Apple.

Kom en kijk je mee naar onze beste aanbiedingen voor het nieuwe seizoen…

Ontdek onze voordelige vakanties in 2022 

Waarom nu al kiezen? Je betaalt nu de laagste prijs voor jouw ideale reis!

De (zomer) vakantie van 2022 is nu in de aanbieding!

We hebben vele jaren ervaring om u te helpen geweldige vakanties en reiservaringen te creëren. 

Ontdek de beste vakanties in 2022

Misschien ga je weg naar de zonovergoten stranden van de Balearen en de Canarische Eilanden in het voorjaar, of ontdek de spannende waterparken van Turkije, of ga golfen in de Algarve van Portugal…

Ga lekker smullen van verse zeevruchten en mezze op de Griekse eilanden en combineer zon en plezier aan de Spaanse Costa’s! Ontdek de boeiende geschiedenis van Cyprus; of geniet van de iconische bezienswaardigheden en attracties van New York.