zakynthos-baai-zee

Vakantie 2021

14 mei 2021 Door admin Uit

Yess… We mogen weer op vakantie met de juiste reisadviezen. Update: 16 september 2021

We gaan binnenkort weer op zomervakantie in 2021 De verwachting is dat we grotendeels weer een ‘normale’ zomer tegemoet, gaan mét vakanties naar het buitenland toe! Vanaf 16 mei 2021 gaan de eerste bestemmingen naar Code Geel. Let wel op dat je een bewijs van vaccinatie, eerdere besmetting of negatieve PCR-test mee moet nemen tijdens je vakantie. Meer informatie hier >

Let op op volgende reisadvies

Ten eerste zal het pas midden 2021 duren voordat een aanzienlijk deel van de (wereld)bevolking is gevaccineerd. Ingewikkelde logistiek voor distributie en de tijd die nodig is om grote hoeveelheden te produceren, behoren tot de belangrijkste oorzaken van een trage uitrol. Maar gelukkig zijn wij in Nederland goed op weg.

Veel zich ontwikkelende en onderontwikkelde delen van de wereld, zoals India, Indonesië, Afrika, Brazilië, enz., Missen simpelweg de infrastructuur om het vaccin op te slaan en over miljoenen mensen te verspreiden. Ook het warmere klimaat op deze plekken vormt een grote uitdaging.

Houd er rekening mee dat zelfs als je een van de weinige gelukkigen bent die de eerste dosis van het vaccin krijgt, je niet echt vrij rond kunt dwalen net na de eerste injectie. Je zult waarschijnlijk 21 of 28 dagen moeten wachten om de tweede dosis toe gediend te krijgen.

Reis alleen naar landen met een groen of geel reisadvies. Naar welk land u ook gaat, u kunt er te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. Ook kan de situatie in een land snel veranderen. Houd daarom altijd het reisadvies in de gaten.

Landen met code groen

Landen met code geel

Eilanden groepen code geel

Bekijk hier alle reis en kleur code’s >

Vakantie 2021

Wil je vandaag nog een vakantie voor 2021 boeken, maar wel nog meer zekerheid hebben?

Een aantal reisorganisaties bieden nu soepele voorwaarden, bijvoorbeeld Geld Terug Garantie, of een repatriëring bij plotseling andere kleur code.

Tevens bieden ze betaalbare PCR-testen aan à €35,- 40,- (via Sunweb, Tui of Corendon). Deze moet je tonen bij aankomst of vertrek.

Bekijk de actuele aanbiedingen & vakantiedeals die we voor je gevonden hebben.

Wij hebben de voordeligste last minute deals voor jou gevonden….

Veilig en verantwoord op vakantie in 2021