Vakantie 2020 Corona

Vakantie 2020 Corona Vakantievrij

Waarheen mag je deze zomer op vakantie gaan in deze coronatijd? Nu het corona virus in steeds meer landen op zijn retour is, wordt een zomervakantie 2020 tóch weer mogelijk.

Kijk voor alle reisadviezen naar Nederlandwereldwijd.nl

Een aantal landen hebben aangegeven weer open te gaan voor vakantiegangers. De overheid heeft op 15 juni het reisadvies voor EU-landen aangepast. 

Vakantie advies Corona

Het kabinet heeft de versoepeling bekendgemaakt, maar waarschuwt toeristen ook: een versoepeling naar code geel betekent niet dat iedereen zonder problemen vrij door Europa kan reizen.

Het is natuurlijk mogelijk dat andere Europese landen nog wel voorwaarden of beperkingen blijven hanteren. Kijk hiervoor voor vertrek even op de site van de Rijksoverheid

Wij hebben de beschikbare landen op een rijtje gezet

Bijna alle landen in het Schengengebied zijn nu in Code Geel vanaf 15 juni let op: veiligheidsrisico’s. Dat betekent dat toeristische reizen en familiebezoeken gewoon weer mogelijk zijn.

Ook vervalt de quarantaine-verplichting voor die landen. Let wel op dat je ten alle tijde een mondkapje mee moet nemen! Het gebruik verschilt per land kijk voor info hier >

Hier ben je weer welkom vanaf 15 Juni

Kijk voor alle actuele reis adviezen hier >

Onze beste vakantie tips van onze reispartners!

Zomervakantie 2020 boeken – onze beste tips!

Wees alert, er blijven risico’s

De situatie rond het coronavirus kan elk moment kan veranderen, overal ter wereld. Bij een nieuwe uitbraak kunnen landen strenge maatregelen nemen, zoals afsluiten van hotels en/of gebieden en het sluiten van grenzen. Dat kan heel snel gaan. Houdt hier rekening mee als je de keuze maakt om vakantie buiten Nederland te vieren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze om wel of niet naar het buitenland te gaan.

Verre reizen

Voor verre reizen die buiten Europa liggen is het de verwachting dat het nog een paar maanden langer duurt, voordat de overheid hier toestemming voor geeft. Alle vakanties buiten Europa worden afgeraden.

Of blijf lekker dichtbij

Boek een vakantie in het Corendon All inclusive hotel in Amsterdam. Met een gratis pendelbus naar het strand!

Bekijk alle vakanties in Nederland >

Het Corendon Village Hotel Amsterdam is omgetoverd tot een waar All Inclusive paradijs. Op korte afstand van het bruisende centrum van Amsterdam en het prachtige strand van Zandvoort. Waar je overigens ook kunt genieten van de ruime All Inclusive formule in dé nieuwe beachclub van Corendon. De perfecte combi van een citytrip en strandvakantie. Blijft het bij dagdromen in de tuin of ‘vlieg’ jij deze zomer met ons mee naar de Costa Holanda voor een relaxed verblijf in eigen land? It’s up to you…

Wij wensen je een veilige gezonde vakantie!

DEEL HET MET JE VRIENDEN…

Ook leuk om te zien...

You cannot copy content of this page
X