camping-safaritent

Safaritent

26 juli 2023 Door lastminute Uit

Slapen in een safaritent? Ga back to basics in luxe. Met eigen keuken en badkamer. De mogelijkheden van een safaritent zijn enorm.

Een safaritent is een stevige en ruime accommodatie die steeds populairder wordt bij liefhebbers van kamperen en glamping (glamorous camping).

Bekijk alle aanbiedingen >

Safaritenten bieden meer comfort en voorzieningen dan traditionele tenten, waardoor kampeerders kunnen genieten van een authentieke buitensfeer zonder concessies te doen aan comfort.

3 daagse vakantie in een Safari tent in Nederland al vanaf 45,-

De mogelijkheden

Hier zijn enkele mogelijkheden en voordelen van een safaritent:

Safaritenten zijn ruim en bieden veel leefruimte. Ze zijn vaak voorzien van comfortabele bedden, meubilair, verlichting en soms zelfs een kitchenette met een koelkast
  1. Ruimte en comfort: Safaritenten zijn ruim en bieden veel leefruimte. Ze zijn vaak voorzien van comfortabele bedden, meubilair, verlichting en soms zelfs een kitchenette met een koelkast en een gasfornuis. Dit zorgt voor een aangename en comfortabele kampeerervaring.
  2. Natuurbeleving: Omdat safaritenten vaak in de natuurlijke omgeving worden geplaatst, kunnen gasten nog steeds genieten van de schoonheid van buiten terwijl ze beschut zijn tegen de elementen.
  3. Avontuurlijke sfeer: Het verblijven in een safaritent geeft een avontuurlijk gevoel, vooral voor mensen die van kamperen houden, maar op zoek zijn naar een beetje meer luxe.
  4. Geschikt voor gezinnen: Safaritenten zijn ideaal voor gezinnen, omdat ze genoeg ruimte bieden voor kinderen om te spelen en te ontspannen. Sommige safaritenten hebben zelfs aparte slaapruimtes voor ouders en kinderen.
  5. Duurzaamheid: Veel safaritenten zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Dit maakt ze een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele hotelaccommodaties.
  6. Flexibiliteit: Safaritenten kunnen op verschillende locaties worden opgezet, variërend van campings en glamping resorts tot afgelegen plekken in de natuur. Dit geeft kampeerders de flexibiliteit om te kiezen waar ze hun safaritentervaring willen beleven.
  7. Verbinding met de natuur: Door de canvaswanden en het geluid van de natuurlijke omgeving, kunnen gasten zich meer verbonden voelen met de natuur om hen heen.
  8. Veelzijdigheid: Safaritenten kunnen worden gebruikt in verschillende klimaten en seizoenen, en sommige modellen zijn zelfs uitgerust met kachels voor gebruik in koudere maanden.

Kortom, een safaritent biedt de perfecte balans tussen kamperen en luxe, waardoor reizigers kunnen genieten van een authentieke buitenervaring zonder het gemak en comfort op te geven.

Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een unieke en avontuurlijke accommodatie.

Alle prijzen excl bijkomende kosten zoals reservering of extra’s