Safari 4 dagen tussen de wilde dieren-bergen-lastminute-logeren=tussen-de-dieren

Safari 4 dagen tussen de wilde dieren va. 305,-

31 augustus 2023 Door lastminute Uit

Safari 4 dagen tussen de wilde dieren en geniet in je safaritent of Jungalow van een heerlijk weekend in Hilvarenbeek in safaripark Beekse Bergen.

Met de hele familie als groep kan ook, klik dan hieronder.


Een verblijf in het safaripark Beekse Bergen is een unieke en avontuurlijke ervaring die je dichter bij wilde dieren brengt dan ooit tevoren.

Het safaripark is gelegen in Hilvarenbeek, Nederland, en biedt verschillende mogelijkheden voor overnachtingen, waaronder lodges en safaritenten.

Deze zijn allemaal ontworpen om de sfeer van een echte Afrikaanse safari na te bootsen.

>> Bekijk deze goedkope Beekse bergen deal

Genieten van natuur en dieren

-olifant

Safaritochten en Overnachten

Tijdens je verblijf kun je genieten van de volgende activiteiten en ervaringen:

  1. Safaritochten: Het hoogtepunt van je verblijf is de mogelijkheid om op safari te gaan en wilde dieren van dichtbij te zien. Je kunt ervoor kiezen om met je eigen auto door het park te rijden en giraffen, leeuwen, olifanten en andere dieren te spotten. Er zijn ook speciale safaribussen en boottochten beschikbaar voor een georganiseerde en leerzame ervaring.
  2. Overnachting in thematische accommodaties: Beekse Bergen biedt verschillende soorten accommodaties, zoals lodges en safaritenten, die een authentieke Afrikaanse sfeer creëren. Sommige accommodaties hebben uitzicht op de dierenverblijven, waardoor je het gevoel hebt midden in de natuur te zijn.
  3. Avond- en ochtendsafari’s: Na zonsondergang kun je deelnemen aan speciale avondsafari’s waarbij je met een ranger op zoek gaat naar nachtdieren en hun gedrag observeert. In de vroege ochtend kun je genieten van een ontbijt en een ochtendsafari, waarbij je de dieren ziet ontwaken en hun dagelijkse routines volgt.
beekse-bergen-giraffen

En nog veel meer…

  1. Speelland Beekse Bergen: Als je met kinderen reist, is er ook een speelpark genaamd Speelland Beekse Bergen. Hier kunnen kinderen zich vermaken met verschillende attracties, zoals waterglijbanen, trampolines en een zandstrand.
  2. Restaurants en faciliteiten: Het safaripark heeft diverse restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van maaltijden met uitzicht op de dierenverblijven. Er zijn ook winkels waar je souvenirs en benodigdheden kunt kopen.
  3. Educatieve ervaringen: Het park heeft educatieve programma’s en activiteiten om bezoekers bewust te maken van natuurbescherming en het behoud van wilde dieren. Dit draagt bij aan een leerzame en verrijkende ervaring tijdens je verblijf.

>> Bekijk deze goedkope Beekse bergen deal

Overnachten tussen de dieren

Een overnachting in safaripark Beekse Bergen biedt je de mogelijkheid om even helemaal in de natuur op te gaan, omringd door exotische dieren en een prachtige omgeving.

Het is een ideale bestemming voor gezinnen, koppels en natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een avontuurlijke en onvergetelijke vakantie.

Safari 4 dagen tussen de wilde dieren

De leukste vakantie deal van dit moment!

Bekijk andere vakanties in Nederland >>