Livvo costa Taurita pool

All Inclusive genieten Gran Canaria va. 488,-

20 oktober 2023 Door lastminute Uit

All Inclusive genieten Gran Canaria in hotel LIVVO COSTA TAURITO **** 8 dagen va. 488-

Dit zit in de deal

  • 4 sterren hotel met all inclusive verzorging
  • Transfer van vliegveld naar hotel
  • Handbagage maximaal 10 kilo
  • Vliegreis vanaf Amsterdam naar Gran Canaria retour

>> Boek direct deze deal bij Tui vakanties

Dat wordt genieten van een luxe hotel inclusief alle eten en drinken

Hotel LIVVO Costa Taurito

LIVVO Costa Taurito is een accommodatie gelegen in Playa Taurito, Gran Canaria, die zich onderscheidt door zijn prachtige locatie. Aan de ene zijde van de accommodatie zie je het indrukwekkende bergachtige landschap van Playa Taurito.

Dit biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid en het ruige terrein van het eiland, wat geweldige mogelijkheden kan bieden voor wandel- en buitenactiviteiten.

Adembenemend uitzicht over de baai

Aan de andere zijde van LIVVO Costa Taurito kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de baai van Taurito. Dit betekent dat je kunt ontspannen en vanaf je accommodatie kunt genieten van prachtige uitzichten op de zee en het strand, wat ideaal is voor diegenen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie aan het water.

All Inclusive genieten Gran Canaria

De combinatie van het spectaculaire bergachtige landschap aan de ene kant en het schilderachtige uitzicht op de baai aan de andere kant maakt LIVVO Costa Taurito tot een aantrekkelijke bestemming voor reizigers die willen genieten van de natuurlijke schoonheid en de sereniteit van Gran Canaria.

>> Boek direct deze deal bij Tui vakanties

Het is een plek waar je zowel avontuurlijke activiteiten in de bergen als ontspanning aan het strand kunt ervaren, en dat allemaal binnen handbereik van de accommodatie.

>> bekijk alle all inclusive deals